Javascript moet ingeschakeld zijn om deze site goed te kunnen bekijken

Een website laten bouwen die goed vindbaar is en jouw ideale klanten aantrekt

Je website is een weerspiegeling van je bedrijf. Een professioneel ontworpen en ontwikkelde website stuwt je bedrijf naar groei en succes. Omdat klanten inmiddels weten hoe ze een website kunnen gebruiken, worden websites steeds geavanceerder en grensverleggend. 

Waarom het zo belangrijk is om serieus te kijken naar het ontwikkelen van je website

Een belangrijk element van je marketing aanpak is het doel van je website helder hebben. Je wilt toch opvallen met datgene waar je goed in bent en waarmee je wilt groeien?

Want als je nog niet weet wat je website precies moet gaan doen, is het niet zo slim om al opdracht te geven voor het ontwerp of de bouw van de site. 

Dit is het moment om eerst te bepalen wat jouw bedrijf onderscheidend maakt of waar je onderscheidend in wilt worden. 

Denk na over de volgende vragen: 

 • Welk probleem van de klant lost je bedrijf op?
 • Hoe goed los je dat probleem op?
 • Wat is het voordeel voor de klant? (dus wat besparen ze in tijd, geld, of andere vormen van waarde)
 • Wat doe je beter dan de meeste concurrenten?
 • Waar ben je het meest trots op?
 • Zijn de missie en de visie van je bedrijf helder en onderscheidend geformuleerd?
 • Wat zijn je concrete bedrijfsdoelen en hoe gaat je website hier een bijdrage aan leveren?
 • Wie gaat je helpen om dit helder te krijgen of te toetsen aan de realiteit?

Schrijf alle antwoorden op en bij de onbeantwoorde vragen: vraag hulp aan iemand die hier vaker succesvol mee bezig is geweest.
Uiteindelijk heb je hiermee een blauwdruk van je marketingplan en de basis gelegd voor een marketing strategie, en heb je goede input verzameld voor degene die straks je site gaat ontwerpen en bouwen.

Terug naar de website. Je website moet dus jouw concrete bedrijfsdoelen gaan ondersteunen met bepaalde marketingdoelen of functies.

Deze kunnen bijvoorbeeld zijn: 

 • Naamsbekendheid opbouwen
 • Vindbaar worden op je belangrijke diensten of producten (Google)
 • Reacties of aanvragen via formulieren op op je website
 • Je mooiste projecten laten zien aan de buitenwereld
 • Een community bouwen van gelijkgestemden
 • Klantenservice geven
 • Directe verkopen realiseren (webshop)

Zodra je hierover nagedacht hebt, is het tijd om voor jezelf te bepalen welke doelen je in de eerste 2 jaar wilt realiseren. Pak alle informatie bij elkaar en bepaal waar de kansen en bedreigingen liggen.

 • Blinkt je bedrijf uit in een bepaalde dienst of product? Dan liggen er kansen.
 • Zie je bedreigingen door nieuwe ontwikkelingen? Bedenk daar een goed antwoord op.
 • Constateer je dat de concurrentie niet erg goed vindbaar is? Ook hier liggen kansen.

Als je dan goed hebt nagedacht over alle aspecten en doelen hebt gesteld voor de komende tijd, is het tijd om te gaan praten met een website bouwer die begrijpt welke kant je op wilt met je bedrijf. Deze maakt een offerte met een gedetailleerd siteplan, inclusief alle benodigde functionaliteiten die je helpen de doelen van de site en dus je bedrijfsdoelen te halen. 

Het ontwerp proces van de site

Houd rekening met de bezoekers die je bedrijf nog niet kennen of snel hun weg willen vinden op de site. 

Eenvoud in het ontwerp van de website geeft een gebruiker de gelegenheid om zich te concentreren op de belangrijke aspecten van de website, zoals de boodschap, het bedieningsgemak, functionaliteit en het voldoen aan de verkoop doelstelling in termen van conversie. 

Voorkom dus afleiding van allerlei elementen die er misschien wel mooi uit kunnen zien, maar de bezoeker onderbreken in zijn zoektocht naar een goede oplossing voor zijn probleem.

SEO vriendelijk website ontwerpproces - maximale vindbaarheid

In een goede website ontwerp is rekening gehouden grafische elementen, de inhoud, de functionaliteit, plaatsing van elementen en goed onderzocht gebruik van het lettertype en kleur, wat helpt om de aandacht van potentiële klanten te vangen. De populariteit en de reputatie van uw website is voor een groot deel afhankelijk van het ontwerp.

Website laten bouwen Harderwijk Ermelo


Gebruiksvriendelijkheid

De focus van elke online business is dus het maximaliseren van de omzet door het adequaat gebruik van de website, die een nauwkeurig en gedetailleerd inzicht geeft in het bedrijf en nieuwe klanten genereert, waarbij de boodschap duidelijk overkomt.

VitalBiz biedt website ontwikkeling en web design diensten die zorgen voor resultaat en return on investment (ROI). Door onze website ontwikkeling diensten te combineren met  geavanceerde web design technologie en de nieuwste business concepten wordt jouw website aantrekkelijk en gemakkelijk te lezen en te gebruiken.

Conversie gericht

Het ontwerp van de site wordt gebaseerd op de doelstellingen van de onderneming van de klant om daarmee bestaande én potentiële klanten te bereiken . Ons doel is om de gebruikers te voorzien van een functionele website die de aandacht grijpt en ze converteert van bezoekers naar klanten .

Daarom VitalBiz kiezen voor je website ontwikkeling ?

Wij bieden uitgekiende webdiensten om aan al jouw website wensen én de standaarden van het internet te voldoen. 

Onze ervaring in webdesign gaat meer leven in jouw website blazen, omdat we ervoor zorgen dat we een product opleveren met de optimale combinatie van vindbaarheid en gebruiksvriendelijkheid.

Onze beproefde aanpak geeft je concurrentievoordeel door gebruik te maken van vooroplopende technologieën die zorgen voor zoekmachine vindbaarheid. Gewapend met expertise in online marketing en SEO-technieken , bouwen we aantrekkelijke, snel te laden, zoekmachine geoptimaliseerde websites met gemakkelijke en gebruiksvriendelijke navigatie. Een website die je helpt om maximale resultaten met zoekmachines te krijgen en het verkeer en conversies om te zetten in betalende klanten.

Bij VitalBiz analyseren we je wensen en eisen grondig en vertalen deze naar professioneel webdesign en web development oplossingen die maximale voordelen geven aan je nieuwe website.

Neem vandaag contact met ons op om het te hebben over hoe wij jou kunnen helpen om van je online zichtbaarheid een groot succes te maken. Bel 0341-561515 of 06-4465 6464 voor het maken van een afspraak. Wij  helpen je graag!

Contact
accesskey